Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare

Derome Bygg & Industri - Anderstorp · Gislaved · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 700 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Anderstorp

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu förstärka vårt team i Anderstorp och söker därför en innesäljare!
Som innesäljare arbetar du med att utveckla affären med våra proffskunder genom relationsskapande, service och merförsäljning. Du arbetar i team med våra kundansvariga säljare vad gäller orderläggning och leveransbevakning. Vi kan erbjuda dig ett arbete i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, serviceminded och intresserad av att sälja. För att lyckas som innesäljare bör du vara strukturerad och ha en god administrativ förmåga. Som person är du självgående, ansvarsfull med ett välutvecklat affärsmannaskap. Du är van att hantera hela säljprocessen med hög energi, god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du har förmågan att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen och försäljning av bygg- och järnvaror samt lokal förankring inom branschen. Vi befinner oss just nu på en digitaliseringsresa och söker därför dig som inte räds att arbeta med ny teknik och har god datavana.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde enligt överenskommelse. Placering är i Anderstorp.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 juni gärna tidigare, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-06-30

Kontaktperson

Anna Munkstierna, Platschef, tel. 0371-22 22 24

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Derome Bygg & Industri - Anderstorp

Placering

Gislaved

Dela jobbannonsen

Anmäl annons