Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare

Meka Pro AB · Värnamo · Ansök senast 27 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Meka Pro Oy, är ett Finskt familjeföretag som tillverkar och marknadsför högklassiga kabel förläggnings system. Vår produktportfölj består av kabelstegar, kabelrännor, trådstegar, armaturskenor samt installationskanaler, uttagsstavar och unipro®-kontaktsken system av aluminium, detta gör Meka Pro Oy till en av Nordens ledande tillverkare av kabelförläggningar som är vår kärnverksamhet. Meka Pro Oy:s produktionsanläggning och huvudkontor finns i Uleåborg, produkterna är representerade i Finland, Sverige, Baltiska länderna och Ryssland. MEKA®-produkter är även kända för att klara av krävande miljöer inom industrin och kraftverk. Meka Pro om omsätter ca 36 MEURO och vi är 119 anställda i vår organisation. Läs mer på www.meka.eu/sv/

Meka Pro växer och vi söker därför till vår verksamhet en driven och engagerad Innesäljare med placering Värnamo med möjlighet till tillsvidareanställning.

Rollen innebär att vara stöd till vår säljorganisation samt för våra kunder.

Det innebär uppgifter som att hantera, administrera och följa upp ordrar, leveranser och offerter. Lager och leveransplanering, genomgång av lagersaldo, samt kontakt med lagret och dess funktioner. Fakturering. Inköp. Returhantering. Marknadsföring av produkter och tjänster (mässor, tillställningar, skapa nyhetsbrev etc)

Projektledning, sammanställa produkter i offert till kund efter projektering av ritningar.

Du kommer att få arbeta med ett heltäckande sortiment inom området och ha stor möjlighet att själv få möjlighet att utforma rollen.

Din profil, detta kommer att vara en resa i att vara med att etablera Meka Pro som en självklar leverantör inom området, det gör att det kommer att vara tufft emellanåt och vi ser att du har en envishet, ett driv och energi som är tillräcklig för att klara denna utmaning. Vi ser att du företrädesvis har en bakgrund inom branschen, har du dessutom ett utbrett nätverk bland våra potentiella kunder så är det givetvis meriterande. Du måste tycka om att ha kundkontakt och gilla att ge dina kunder en god service. Du har gärna en gymnasiebakgrund med el eller el-tele teknisk inriktning och du är van och gillar att arbeta med dator och telefon.

Dessa egenskaper och erfarenheter är viktiga men viktigast är att du utmanas av en tuff utmaning, vi är dessutom övertygade om att du har en god arbetsstruktur där din förmåga att planera och följa upp samt hela tiden ha nästa steg i tankarna. Du har körkort då du även kan komma att behöva besöka vissa kunder från tid till annan. Du är van IT användare behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, kan du dessutom finska så är det meriterande.

Vi erbjuder ett spännande arbete där din insats kommer att ha stor påverkan på företagets utveckling. Du kommer att ingå i ett affärsorienterat och drivet säljteam där du får stöd och råd, samt initialt få en gedigen inskolning på våra produkter fördelar och möjligheter med introduktion på vårt huvudkontor i Finland. Upplärning av arbetsuppgifter kommer ske på Värnamo kontoret. Du får fast lön samt ev. möjlighet till bonus. OBS, vi ser mer än gärna kvinnliga sökande.

Är du redo att anta denna utmaning och att du har de egenskaper vi efterfrågar så vill vi att du genast ansöker med ett CV och personligt brev till swedeninfo@meka.eu

För frågor om tjänsten maila: swedeninfo@meka.eu

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2021-10-27

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meka Pro AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Meka Pro AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons