Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven säljare till Verisure i Linköping!

Driven säljare till Verisure i Linköping!

Verisure · Norrköping · Ansök senast 12 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta på en rolig arbetsplats med härliga kollegor där du har goda möjligheter till personlig utveckling? Är du ett energiknippe som älskar att arbeta mot uppsatta mål och överträffa kundernas förväntningar? Då är denna tjänst för dig, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Verisure´s räkning ett flertal medarbetare till Telesalesavdelningen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Verisure. Alla frågor kring tjänsten går därför till emelie.johansson@pn.se

Verisure växer och behöver nu flertalet medarbetare till sitt kontor i Linköping. Idag är Verisure verksamma i 17 länder, har 3 miljoner kunder och är 18 000 anställda. De är ett dynamiskt bolag i stark tillväxt som hela tiden arbetar med utveckling av deras tjänster, produkter och personal, och vill ha med Dig på deras tillväxtresa!

Du erbjuds:
  • En gedigen introduktion vid start och kontinuerlig coachning av en närvarande säljcoach
  • Ett varierande arbete på ett företag som är världsledande i branschen
  • En rolig och energifylld arbetsplats med olika tävlingar varje vecka
  • Möjlighet att påverka din lön genom provision
Arbetsuppgifter
Som innesäljare på Telesalesavdelningen kontaktar du potentiella kunder över telefon med främsta målsättningen att det ska vara ett självklart val för personen att välja Europas marknadsledande larmleverantör. Hur du gör detta är upp till dig men en väl förberedd företagspresentation samt en god kommunikativ förmåga är en god start.

Vi söker dig som:
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i det dagliga arbete
  • Har en slutförd gymnasieutbildning
  • Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kundkontakt och försäljning
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Verisure. Vi ser det därför som viktigt att du har ett starkt driv och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är energisk och älskar att arbeta i ett målinriktat team.

Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs det ett godkännande från Länsstyrelsen och en kreditupplysning innan uppdraget kan påbörjas.

START: När kan du?
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Verisure

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Emelie Johansson

emelie.johansson@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons