Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare till Autorola Marketplace

Innesäljare till Autorola Marketplace

Starfinder · Upplands Väsby · Ansök senast 23 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

AUTOROLA Sweden AB ingår i AUTOROLA Group som finns i 19 länder runt om i världen. Företaget är Europas ledande leverantör av IT-lösningar för fordonsbranschen samt för online auktioner för begagnade bilar. Vi har idag starka samarbeten med flera av de större bilhandlarna på den svenska marknaden och fortsätter att växa.

Till vårt affärsområde Marketplace, vår auktionssida för bilar, söker vi nu en driven säljare.

Om tjänsten

Som säljare hos oss kommer du att bli en viktig länk mellan bilhandlare vid försäljning och köp av bilar, där du förmedlar begagnade bilar som säljs genom våra attraktiva auktioner. Du jobbar B2B med handlare initialt främst inom Sverige men sedan även med övriga Europa. Ditt huvudfokus kommer att handla om våra bilauktioner, där du bearbetar kund för att säkerställa ett högt auktionsdeltagande med många bud och hanterar de administrativa göromål som berör auktionsaffären. Sedermera kommer du även att jobba med vår tradingaffär, där du utvecklar vår försäljning genom att hitta rätt bil till rätt kund och till rätt pris.

I rollen kommer telefon och e-post att utgöra dina viktigaste verktyg och det är främst genom dem som du kommer att utveckla dina kundrelationer. Hos oss finner du en redan upparbetad bas av kunder att jobba med men du kommer också att vidareutveckla denna bas och hitta nya affärsmöjligheter.

Vi befinner oss just nu i en väldigt expansiv fas av tillväxt och utveckling och du kommer därför in i en väldigt rolig och intensiv period där du kommer att få vara med på en väldigt spännande resa i vårt arbete för fortsatt framgång. Vi tror på ett nära samarbete och ett starkt lagarbete, vilket innebär att vi ibland också jobbar utanför våra egna affärsområden för att tillsammans utveckla företaget som helhet. Du får på så sätt insyn i hela företaget. Hos oss blir man inte bara en kugge i ett stort maskineri utan allas insats syns, märks och gör skillnad och därför blir din roll hos oss mycket viktig.

Tjänsten är placerad i våra fina lokaler i Upplands Väsby, där du sitter tillsammans med AUTOROLA´s team i Sverige.

Din profil

Rollen utgör ett perfekt bas för att utveckla dina kunskaper inom försäljning och vi tror att du befinner dig i början av din karriär. Kanske har du jobbat med telemarketing innan eller i en annan säljorienterad roll som innefattat många kundkontakter. Självklart är du bilintresserad och har genom ditt intresse skapat dig en god förståelse för såväl fordonsprodukten som bilbranschen. Vidare är du en van dator- och systemanvändare och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du en säljare ut i fingerspetsarna och du drivs av att vinna och komma till avslut. Du har ett stort engagemang, är uthållig och brinner för att göra affärer. Vidare är du utåtriktad samt kundorienterad och trivs i en roll som innebär många olika kontaktytor. Är du dessutom nyfiken och gillar utmaningar så kommer du att passa in mycket bra hos oss och i den utvecklingsresa vi nu påbörjat.

Vi erbjuder

Hos oss finner du ett internationellt företag med ett unikt och efterfrågat tjänsteutbud. Du får vara med på en spännande utvecklingsresa, där du har möjlighet att påverka både vår vinst och vår framgång. Du kommer att få lära dig mycket och utvecklas till att bli en specialist inom ditt område och det finns goda utvecklingsmöjligheter internt. Din insats kommer inte att gå obemärkt förbi och du erbjuds både en stabil fast lön och ett mycket bra bonusprogram.

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Starfinder

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Susanna Haglund

0762216707

Dela jobbannonsen

Anmäl annons