Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare till Ahlsell Bygg Stockholm

Ahlsell · Stockholm · Ansök senast 27 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lockas du av att arbeta kundnära med service och försäljning inom byggbranschen? Sök rollen som innesäljare redan idag!

Är du intresserad av försäljning inom bygg och trivs i en roll där du får möjlighet att använda din sociala förmåga för att skapa goda relationer till dina kunder? Vill du vara en del av Sveriges största säljkår? Ta då chansen att söka tjänsten som innesäljare till Ahlsell Bygg i Stockholm redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell söker dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap för att driva utvecklingen inom Bygg framåt. Som innesäljare ges du möjlighet att arbeta med omväxlande och spännande uppdrag i branschens ledande och mest framgångsrika bolag. Du samarbetar tillsammans med dina kollegor internt och med utesälj under hela affärsprocessen och tillsammans kommer ni serva kunder med förstklassig service och rådgivning.
Ahlsell är marknadsledande och ett av de starkaste varumärkena i branschen. Att vara en nyckelspelare inom Ahlsell för att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar ser du som en spännande utmaning och ett viktigt uppdrag.
Ahlsell, en organisation med stort hjärta och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat, erbjuder dig en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta för att ge företagets kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess inom bygg. Några av dina framtida arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med:
  • Rådgivning
  • Produktval
  • Beställningar
  • Upphandlingar
  • Offertförfrågningar
  • Orderhantering
  • Leverantörskontakter
Du jobbar proaktivt genom att ta kontinuerlig kontakt med kunderna för att bibehålla och stärka kundrelationerna.

Rollen innebär i korthet

Som innesäljare kommer du vara en del av ett professionellt säljteam om 34 medarbetare där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för försäljningen till Ahlsells kunder i Stockholm. Din placering kommer att vara på en av Ahlsells anläggningar i Stockholm och tjänsten är på heltid vardagar.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill arbeta för att ge bästa tänkbara service och rådgivning till våra kunder.
Du motiveras av att skapa goda relationer och att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ro affärer i hamn.
Din arbetsbakgrund kan variera men för att du ska lyckas i rollen som innesäljare på Bygg är du serviceorienterad, arbetar metodiskt samt har en vilja att utvecklas och lära dig mer om byggbranschen. Du är nyfiken som person och gillar att ha telefon och dator som arbetsverktyg. Meriterande är om du har erfarenhet från byggbranschen, gärna med byggmaterial samt vana av att arbeta i affärssystem.
Vidare är du öppen, ansvarsfull och engagerad och känner ett ägarskap för dina arbetsuppgifter. Du ser fram emot att vara en viktig del av Ahlsells fortsatta resa!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlsell

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Cilla Lennér

0736790621

Dela jobbannonsen

Anmäl annons