Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare storkund

Derome Bygg & Industri - Varberg · Varberg · Ansök senast 21 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Varberg eller Falkenberg

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Innesäljare storkund!
Som Innesäljare är du rådgivande och drivande i affären och strävar efter att ge god service och bygga långsiktiga kundrelationer. Du en del av ett effektivt säljteam som snabbt agerar på våra större byggentreprenörers önskemål och säljer in våra produkter och tjänster. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för offertberedning, orderläggning och leveransbevakning samt vara behjälplig för våra kunder att hitta rätt produkter för deras behov och verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som älskar att sälja och är bekväm med att använda telefonen som verktyg, har god ordning och reda, inte minst på detaljer.
Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och är skicklig på att bygga upp långsiktiga relationer, är kommunikativ och har stor förståelse för kunders olika behov. För att lyckas i rollen ser vi att du har vana från arbete i branschen och har tidigare arbetat med nyckelkundsbearbetning.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid någon av våra anläggningar i Varberg eller Falkenberg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Regionchef Johan Grevsjö på telefonnummer 031-334 15 02.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 21 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-03-21

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Derome Bygg & Industri - Varberg

Placering

Varberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons