Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare / sommarjobb till Fiskeriet

Bravura · Stockholm · Ansök senast 12 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett öga för försäljning och vill bli en del av ett team med stor gemenskap? Är du även en driven och strukturerad person? Nu har du möjligheten att utvecklas i rollen som innesäljare hos Fiskeriet!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Fiskeriet. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFiskeriet Sverige AB säljer och marknadsför produkter för dagligvaruhandeln. HoReCa samt grossister med produkter från havet, ett brett urval färsk fisk till butikernas fiskdiskar samt produkter anpassade för kunder inom foodservice. Ett hållbart fiske ligger i fokus och därför erbjuder Fiskeriet MSC- och ASC-certifierade produkter. De följer även WWF:s fiskguide och har även egna krav och önskemål för att belastningen och påverkan på havet ska bli så liten som möjligt.

Fiskeriet blev en del av Insulakoncernen i januari 2017. Fiskeriet gick samman med Lobster Seafood Sweden AB 2020 och bildade bredare produktportfölj, en effektivare organisation och fler och bättre synergier genom etablering av en gemensam varuförsörjning och stab.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare arbetar du i en viktig roll för säljorganisationen. Du påbörjar din arbetsdag med ett morgonmöte med teamet där ni tillsammans går igenom dagens agenda och vad som är viktigt att tänka på. Ni går igenom dagens sortiment och vad som kan säljas under dagen. Sedan fortsätter arbetsdagen med att du ringer till dina befintliga kunder och säljer in produkterna. Det blir även en del kundvård och lite administration. Du har en kundstock på 35-50 kunder som du dagligen har kontakt med och driver relationen, försäljningen och lönsamheten framåt.

Du samt dina kollegor inom innesälj sitter med teamet från inköp som är ett glatt och engagerat gäng med stor sammanhållning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Förståelse för försäljning
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
För att trivas i rollen gillar du att ha ett stort kontaktnät där du får möjlighet att umgås med nya människor. Du pratar dagligen med kunder och räds inte för att ta första steget till ett samtal och har en god kommunikativ förmåga. Du arbetar tätt ihop med ditt team och har en öppen inställning och ser ett värde i att samarbeta samt är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva försäljning och kundsamarbete framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker för att nå dina uppsatta resultat.

Övrig information
Start: V. 23-24
Plats: Stockholm, Årsta
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Innesäljare, innesälj, försäljning, sälj, sommarbemanning, heltid, Stockholm, Fiskeriet, matleverantör, leverantör, grossist, livsmedel, livsmedelsbranschen, restaurang, restaurangbranschen, sommarjobb

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons