Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare sökes till Bevego Skellefteå

BEVEGO BYGGPLÅT & VENTILATION AKTIEBOLAG · Skellefteå · Ansök senast 28 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en ny innesäljare som vill vara med på vår tillväxtresa - är du en av dem?

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet från Luleå i norr till Malmö i Söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter en innesäljare till vår filial i Skellefteå som drivs av att skapa och bibehålla goda kundrelationer, du kommer att få vara del av ett härligt team och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång som innesäljare.

Arbetsuppgifter

  • Försäljning till filialens kunder
  • Självständigt planera eget försäljningsarbete
  • Utveckla relationer med befintliga kunder
  • Aktivt söka nya kunder och skriva offerter
  • Arbeta med vårt CRM-system
  • Samverka med utesäljare och andra kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service

Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning; om den är från branschen eller inom teknisk isolering ser vi det som ett stort plus.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen ”motor” och trivs med ett högt tempo. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska – fler språk är meriterande.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök redan idag, rollen kan komma tillsättas innan annonstidens slut.

Upplysningar lämnas av Platschef Mattias Vilppunen, på telefon: 0910-715037

Bli en av oss!

Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.

Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BEVEGO BYGGPLÅT & VENTILATION AKTIEBOLAG

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Bevego Byggplåt & Ventilation AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons