Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare SELGA

Rexel Sverige AB · Västerås · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och försäljning till våra kunder. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva försäljning per telefon och direkt mot våra kunder.

Kvalifikationer

Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom mycket viktig. Vi ser helst att du har spetskompetens inom minst ett produktområde. Det här med sälj är också rätt viktigt för oss, därför bör du ha någon form av säljutbildningen och erfarenheter eller rent av är född som säljare. Goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Johannes Hellberg, Filialchef som du når på telefonnummer 021-80 26 38.

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rexel Sverige AB

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons