Innesäljare Selga Södertälje

Rexel Sverige AB · Södertälje

·

Ansök senast 31 jan. (4 dagar kvar)

Brinner du för service och försäljning och vill du vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och målmedvetenhet, då vill vi att du söker tjänst hos oss som Innesäljare i Södertälje. Vi söker nu en Innesäljare med stor erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare ansvarar du för order, offerter, service och försäljning till våra kunder. I arbetet ingår att aktivt följa upp offerter och bedriva proaktiv försäljning per telefon och vid direktkontakt samt vid vissa tillfällen hjälpa till med att sköta butik och ta emot kunder där.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, där du är både uppgift och lösningsorienterad. Som innesäljare hos Selga Södertälje är du förtroendeingivande med en förmåga att lätt skapa relationer. Relationsskapande och en hög servicegrad är något vi värderar högt då vi uteslutande arbetar med återkommande kunder. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen som t.ex. arbete som serviceelektriker, hos annan elgrossist eller leverantör och att du är van vid att ta hand om egna kunder. Detta är dock inget krav, viktigast är att viljan finns för att lära och utveckla sig inom El-branschen.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Selga Södertälje vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss. Vi ser gärna båda kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska innovativa produkter och en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? - Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Platschefen Jimmy Saliba, 08-550 403 62

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.

Rekryteringsprocessen sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rexel Sverige AB

Placering

Södertälje