Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare / säljsupport / kundsupport med start omgående

Bravura · Stockholm

·

Ansök senast 13 juni (60 dagar kvar)

Har du erfarenhet av kundbemötande och försäljning, med telefon som främsta verktyg? Har du därtill ett tekniskt intresse och gillar att ta initiativ? Bravura söker nu för kunds räkning en person som får vara med i ett pilotprojekt på tre månader med möjlighet till förlängning. I uppdraget erbjuds du en möjlighet att vara en del av en sammansvetsad arbetsplats som levererar kundservice i världsklass!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i tre månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetBravura söker för kunds räkning en innesäljare till ett spännande bolag som ingår i en internationell koncern. Du får veta mer om företaget under en inledande telefonintervju.

ArbetsuppgifterI tjänsten som innesäljare får du möjlighet att vara med i ett pilotprojekt hos företaget. Företaget arbetar med såväl försäkringsärenden som skadeanmälningar och reparationer. Dina arbetsuppgifter är att se över och lägga upp en plan för att få avbokade kunder att bli köpande kunder. Du arbetar med en kundbas där du granskar ärenden och avbokningar för att se hur du kan tillföra ditt arbetssätt för att ringa, boka in och sälja in företagets tjänster för att få till en nöjd kund. Dina främsta arbetsverktyg är telefon och dator och du planerar upp dina dagar på ett strukturerat och innovativt sätt för att hitta en process som passar dig och företaget.

Tjänsten är på heltid i tre månader med möjlighet till förlängning och utökning av arbetsuppgifter.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av en kundrelaterad roll, där du arbetat med försäljning och kalla samtal
  • Förståelse för att kunder har olika sätt att kommunicera
  • God telefonvana
  • Goda kunskaper i MS office paketet speciellt excel
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Vi ser att du som söker gillar att arbeta på egen hand och vågar ta för dig. Därtill är du en person som har en positiv inställning och alltid sätter kunden först. Service är av största vikt för företaget och deras kunder och vi ser att du alltid har ambitionen att göra det lilla extra för kunderna och tar eget initiativ i ditt arbete. Slutligen har du en god struktur i ditt arbete och arbetar på ett självgående sätt för att utveckla företagets affär.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kund, kundsupport, sälj, försäljning, säljsupport, säljstöd, innesäljare, telefon, excel, office, svenska, engelska, omgående, heltid, stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm