Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare - Piteå

Cramo AB · Piteå · Ansök senast 8 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Tjänsten

Vi söker nu en innesäljare till depån i Piteå. Som innesäljare på Cramo kommer du att hantera bokningar av Cramos arbetsmaskiner och övriga produkter ifrån kund, primärt via telefon men också på plats i butiken. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvar för flödet från beställning till leverans och återlämning av produkterna. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter och hitta den bästa lösningen för varje situation och kund.

Tjänsten som Innesäljare innebär en variation av uppgifter och varierande tryck på beställningar och det kräver i stunder ett stort sinne för problemlösning och stresstålighet.

Om dig

För att trivas i rollen som Innesäljare är du driven och har en vilja att lära dig, är en ansvarstagande, lösningsorienterad och en trygg person som ser samarbete som en självklarhet i vardagen. Du är öppen, händig och orädd att ta i när det behövs och gillar när det är ett högt tempo. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet inom servicerelaterade yrken samt om du har truckkort.

Krav
  • Du har B-körkort.
  • God datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Vad erbjuder vi dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor med kollektivavtal och personalförmåner.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Depåchef Jonas Sundström, tel: 070-512 59 10

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cramo AB

Placering

Piteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons