Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare på Veera Consulting AB

Veera Consulting AB · Helsingborg · Ansök senast 14 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu

Veera Consulting är en återförsäljare som grundades 2015 med en tydlig vision. På kort tid har varumärket vuxit till sig enormt på marknaden och har snabbt etablerat sig som en av dom främsta utmanarna till dom största återförsäljarna. Veera Consulting är idag en nyckelspelare inom återförsäljning och har genom rätt tänk och arbetssätt lyckats stå ut ur mängden. Vi är långvariga samarbetspartners med välkända varumärken.


Arbetsuppgifter:

Som säljare hos oss arbetar du med försäljning mot nya kunder. Försäljningen sker via telefon och riktar sig mot Sveriges konsumenter där du kommer att ingå i ett team om 10 st vassa säljare där varje person arbetar efter en individuell budget. Du kommer att tillhöra ett försäljningsteam som kontinuerligt får stöd och uppbackning från team leadern, för att hjälpa dig att nå dom utsatta målen.


För att bli framgångsrik i rollen ska du:

Vara driven, självgående och resultatinriktad. Vara strukturerad samt disciplinerad och ha en vilja att kavla upp ärmarna och arbeta hårt.

Att kunna ta för sig och skapa relationer, tar dig långt i yrket.


Vi erbjuder dig:

En kontinuerlig utbildning och coachning i ditt arbete - att du blir en framgångsrik säljare är vårat mål. Chansen att utvecklas inom försäljning i ett företag som ständigt expanderar där varje individs insats gör skillnad där du även kan ges möjligheten att klättra inom företaget.


• Garantilön + bonus

• Fräsch lokal med sköna arbetskollegor

• Tävlingar för den bästa trivseln


Arbetstider: Måndag - Fredag 09:30-18:30.


Besök oss gärna på våra sociala medier.


https://www.instagram.com/veeraconsulting/


https://www.facebook.com/veeraconsultingab/


Vänta inte med din ansökan, skicka in den så kommer våra rekryterare att återkoppla till dig snarast! Du är ett klick från att bli toppsäljare!

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Veera Consulting AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Veera Consulting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons