Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesäljare inom VS till Ahlsell i Malmö

Innesäljare inom VS till Ahlsell i Malmö

Ahlsell · Malmö · Ansök senast 17 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en teamspelare som motiveras av att erbjuda god service och skapa relationer?

Är du innesäljaren med starkt driv som vill ta ett kliv in i Ahlsells värld inom Värme och Sanitet och tillskansa dig produktkunskapen som krävs för att bli vår nya stjärna? Som innesäljare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa positivt kundbemötande för alla Ahlsells kunder och maximera lönsamheten på det produktsortiment och kundsegment du tillhör. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar - Ansvar, Öppenhet och Enkelhet - vägleder oss i vardagen. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du verkar för en enhetlig kundupplevelse (One Ahlsell) genom att med din kund- och produktkunskap till fullo stötta korsförsäljningen till och från andra segment än ditt eget. Du verkar också för en enhetlig kundupplevelse genom att finnas till hands för butikskunder med frågor inom ditt område.

I rollen som innesäljare så har du hög tillgänglighet generellt via telefon, mejl samt besök.
I hanteringen ingår arbetsuppgifter som:
  • Lägga orders
  • Lämna rätt pris till kund
  • Åtgärdande av stoppade e-order
  • Hantera returer & reklamationer
  • Kontroll av leveranstider
  • Följa ABC produktkategorisering
  • Producera och följa upp genomarbetade offerter
  • Hjälpa till i butik vid behov och möjlighet
  • Samarbeta tätt med utesäljare och andra segment inom Ahlsell för att serva kunder
  • Bidra i proaktivt säljarbete vid behov (uppsökande försäljning, boka kundbesök åt utesäljare et c)
  • Registrera all kundinformation i systemen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Ahlsells butik på Bulltofta i Malmö och du har två kollegor med samma roll som du på kontoret. Du rapporterar direkt till Kim som är Säljchef för VS.

VEM ÄR DU?

Du är en person som motiveras starkt av att skapa goda relationer och erbjuda bästa service. Du har förmåga att sätta dig in i Ahlsells produktsortiment och tar reda på den information som behövs och på sikt bygga upp den kunskap du behöver för att hantera frågeställningar och du inte besitter kunskap från VS tidigare.
Självklart är branschkompetens högt värderat men det är inte ett måste.
På Ahlsell vill vi ha de bästa säljarna och vi kräver inte att du kan allt om vår bransch, däremot förväntar vi oss att du är en stjärna på service och kundbemötande. Du har ett naturligt och starkt driv och tycker om att lära sig nya saker.

Du har:
  • Färdigställd gymnasieutbildning
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet att arbeta mycket digitalt med CRM system
  • Tidigare erfarenhet som innesäljare
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ahlsell

Placering

Malmö

Kontaktperson

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Dela jobbannonsen

Anmäl annons