Jobbsafari är en del avschibsted logo

Innesälj / Säljsupport

Skandro AB · Kungsbacka · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Som innesäljare hos Skandro kommer du att arbeta med besöksbokning och nykundsförsäljning gentemot företag. Du kommer att arbeta med en tydlig säljprocess och få stort ansvar i relationen med kunderna. Avsluten är oftast snabba och kontaktpersoner är VD:ar, produktionschefer eller inköpschefer. Dina arbetsuppgifter innefattar också att du skräddarsyr lösningar efter kundens behov, tar fram offerter och sköter andra säljande uppgifter. Du ansvarar för din egen budget och jobbar mot tydliga mål.


Din profil

Du är en driven person med mycket energi som vill utvecklas och ser en framtid inom sälj. Då det är en positiv och energirik stämning på Skandro förutsätter vi att du är en team-player. Som person har du även en hög energinivå som motiverar och inspirerar din omgivning samtidigt som du är ödmjuk och välkomnar feedback för att utvecklas. Vidare har du en stor drivkraft och motivation till att lyckas i ditt sälj samt är uthållig och kan hantera motgångar och är mycket bekväm med telefonen som arbetsredskap.


Vad erbjuder vi?

Att arbeta på Skandro innebär att du är en del av en framgångsrik organisation och erbjuds unika chanser att utvecklas inom försäljningsyrket samtidigt som du erbjuds coachning och utbildning. Sälj och inköpsavdelningen sitter i helt nybyggda attraktiva lokaler i Särö med en härlig kultur och arbetsmiljö.


Krav för tjänsten

· Flytande svenska och bra engelska i tal och skrift.

· Erfarenhet av telefonförsäljning.

· Datorvana

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Uppstart:

· Omgående.

· Ort/Placering: Särö

· Omfattning: Heltid

· Lön: Individuell lönesättning tillämpas.


Denna rekrytering sker helt genom Skandro´s försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.



Om företaget

Skandro AB är ett familjeföretag med produktion i Smålandsstenar som köper, sorterar, renoverar, tillverkar och säljer pallar och pallkragar. Sedan starten 1987 har vi arbetat upp en verksamhet som är synonym med service, kvalitet och miljöbesparande produkter för den svenska och västeuropeiska marknaden. Under vår mer än 25-åriga historia har vi byggt upp ett stort förtroende hos många kunder och leverantörer. Vi har flera egna långtradare och vi samarbetar även med många andra transportörer. Tack vare detta kan vi garantera en snabb och säker leverans till dig som kund. Vi arbetar genomgående med kvalitetsansvar och samarbetar därför med stora företag inom dagligvaruhandeln, tillverkningsindustrin, logistik och transport mm.


Skandros produktionsanläggning och lager ligger i Smålandsstenar. Sälj och inköpsavdelningen är placerad i Särö i systerbolaget Nordhem Värme AB´s nybyggda lokaler.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandro AB

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Skandro AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons