Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpsdirektör - Stadium

Stadium · Norrköping · Ansök senast 22 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om du brinner för retail, affärsutveckling, inköp och ledarskap och samtidigt utan tvekan kan skriva under på våra värderingar om ett aktivt liv så är chansen stor att du också vill vara med och styra riktningen för Stadiums fortsatta utveckling.


Som inköpsdirektör
är du ytterst ansvarig för att Stadiumkonceptet även i framtiden har ett kommersiellt konkurrenskraftigt sortiment inom sport och sportmode och att vi genom fungerande affärs- pris- och arbetsmodeller kan fortsätta att utmana våra egna målsättningar och visioner. Du utgår från vårt servicekontor i Norrköping och rapporterar till VD, Magnus Wåhlander.

Roll och ansvar i korthet:
  • Strategiskt och operativt leda och utveckla inköp och kategori (Purchase & Category) med personalansvar för 6 direktrapporterande kategorichefer och indirekt 120 anställda.
  • Driva inköps- och kategorifrågor i Stadiumkonceptets ledningsgrupp och tillse att övergripande strategier åtföljs och mål uppnås.
  • Ansvara för att Stadiumkonceptet har ett aktuellt och balanserat lager.
  • Bedriva ledarskap och arbetsmiljöarbete i enlighet med Stadiums policies och grundvärderingar och bidra till ett positivt arbetsklimat.

Vem är du?

På Stadium är dörrarna öppna, beslutsvägarna korta och tempot högt. För att trivas hos oss behöver du vara en genuin lagspelare som låter prestige och egna intressen stå tillbaka för Stadiums gemensamma framgångar, mål och visioner. Du är en ledare med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga både inåt mot din egen organisation och utåt mot kunder, samarbetspartners och leverantörer. Rollen förutsätter att du har ett starkt egendriv, att du är självgående och att du har en inneboende vilja och förmåga att utveckla såväl din roll som dig själv och dina medarbetare. Att du lever det aktiva livet och har känsla för trender, sportmode och intresse för vårt sortiment är en självklarhet.

Kvalifikationer i korthet:
  • Bred erfarenhet från detaljhandel och inköpsarbete.
  • Omfattande erfarenhet av ledarskap och arbete i ledningsgrupp.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Övrigt:

Placering: Norrköping 4 dagar/vecka, Solna 1 dag/vecka (boendeort flexibelt)
Resor: 10-20%, Europa, Asien, Sverige
Lön: Fast plus rörlig
Semester: 6 veckor
Övrigt: pension och friskvårdsbidrag

Om du instinktivt känner att det här är ditt drömjobb så tveka inte att lämna in din ansökan längre ned på sidan.

JOIN THE MOVEMENT!


Kontakt:
Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på Infinity HR, Tel 070-5591192, eller Mårten Näsvall, Mail: marten.nasvall@infinityhr.se


Tidsplan rekryteringsprocessen:

22 november: Sista ansökan
24-25 november: Infinity HR intervjuer
3-4 december: Stadium intervjuer
10 december: Stadium finalintervjuer plus case-uppgift
Prel. vecka 51: Anställningserbjudande
START: så snart som möjligt enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stadium

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Mårten Näsvall

0200111333

Dela jobbannonsen

Anmäl annons