Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpsassistent

Sun Salat AB · Åstorp · Ansök senast 14 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Detta är vi:

Sun Salat AB är ett snabbt växande företag inom livsmedelsindustrin. Vi tillverkar ”ready to go” sallader, wraps, fruktskålar osv. och jobbar mot den danska marknaden. Vi har precis flyttat till större lokaler i Åstorp

Vårt mål är att leverera färska, fräscha produkter som om du själv hade gjort dem.

Våra samarbetspartner finns över hela Danmark.

Vi jobbar med korta produktionsled, från order till leverans är mindre än 24 timmar, allt för att hålla produkterna så fräscha som möjligt.

Vi växer just nu så det knakar och behöver förstärka vår organisation med en inköpsassistent


Om tjänsten

Vi söker dig som vill utvecklas inom inköp och hjälpa till med hela inköpskedjan.

Som inköpsassistent stöttar du vår inköpare med alla våra inköp och hos oss innebär det att du kommer vara lika mycket på vårt lager som vid ditt skrivbord. Det krävs att vara flexibel och redo att lösa de utmaningar som kan uppstå under dagen.

Arbetsuppgifterna ställer krav på affärsmässighet och kreativitet och att du drivs av utmaningar och att överträffa uppsatta mål.

Du ska säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattade kvalitet, service, logistik, leveransprecision är ytterligare delar i din roll. Du ska även säkerställa att våra inköp av produkter följer interna riktlinjer och processer och att vi kan upprätthålla våra certifieringar samt möter etiska standarder, relevanta lagar och förordningar.

Om dig

Du ska trivas med blandade arbetsuppgifter, vara nyfiken och att vilja utvecklas med nya utmaningar. Vara en DO:er. Vi ser att du som person är utåtriktad, social och kommunikativ då arbetet bygger mycket på kontakter både externt och internt. Du är en driven och affärsmässig med god förhandlingsvana och tycker det är roligt att göra affärer.

Som person är du snabblärd och räds inte för utmaningar och nya mål. Du är strukturerad, effektiv och stresstålig. Vidare är du en person som gillar siffror och har en bra analys- och slutledningsförmåga. Du ska ha känsla för hur vi bygger långvarigt goda relationer till våra leverantörer i kombination med att du säkerställer att leverantören håller högsta kvalitet och har ett konkurrenskraftigt pris.


Krav:

Minst 3 års erfarenhet som inköpsassistent

Produktkunskap inom livsmedel

Språk:

Svenska, engelska, danska

Meriter:

Erfarenhet av Excel

Språk:

Flerspråkighet

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sun Salat AB

Placering

Åstorp

Kontaktperson

Sunsalat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons