Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpsassistent till Årsta

2Complete Group · Stockholm · Ansök senast 9 dec. (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning, Visstidsanställning

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi för kunds räkning en inköpsassistent. Vår kund är en ledande livsmedelsgrossist som är i en stark tillväxtfas. I din tjänst arbetar du med bland annat orderadministration, säkerställa att priser är korrekta, enklare kalkyler, avvikelsehantering och uppföljning samt övrig administration i affärssystemen. Du arbetar med importer från andra länder samt inrikes leveranser, där Sverige är ditt primära ansvarsområde. I dina arbetsuppgifter ingår det även att lägga upp diverse artiklar samt att vara behjälplig vid inventeringar.

I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå enklare arbetsuppgifter relaterade till marknad, exempelvis att skicka ut mejlutskick med kampanjer till den befintliga kundbasen.

Affärssystemen som kunden arbetar i är Visma samt Microsoft Dynamics.

Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Arbetstiderna är 8:00-17:00 och kontoret är placerat i Årsta. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund.

Din profil

Vi söker dig som är i början av din karriär som inköpsassistent. Du är van vid att arbeta administrativt och är van att hantera många olika uppgifter samtidigt. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete med inköp inom livsmedelsindustrin eller e-handel. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av enklare arbetsuppgifter inom marknadsföring.

Som person är du analytisk, strukturerad och säkerställer att dina arbetsuppgifter genomförs med en stor noggrannhet. Du är en lagspelare som samtidigt trivs bra med att arbeta självständigt.

Har du erfarenhet av Visma eller Microsoft Dynamics är detta meriterande. Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete Group

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen