Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare

Clockwork Bemanning & Rekrytering · Ludvika · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Är du en driftig och kunnig inköpare? Då kan det vara dig vi söker! Som inköpare ansvarar du för att säkerhetsställa effektiva leveranser av material och tjänster till produktionen. Arbetet innebär daglig kontakt med leverantörer och ett nära samarbete med kollegor inom planering och produktion. Som inköpare ser vi att du behärskar samtliga steg i inköpsprocessen.

Registrering av inköp, leveransbevakning, materialplanering och avvikelsehantering är viktiga delar i din roll.

Din profil

Tjänsten som inköpare innebär att du har en stor och varierande kontaktyta med många människor, både externt/internt och även internationellt, därför ser vi att du som person är utåtriktad, kommunikativ på både svenska och engelska samt trivs i en social miljö. Vidare är du en strukturerad och noggrann person med god samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att ta egna beslut, samt har förmågan att se saker ur olika perspektiv. För att passa in i rollen är du även affärsmässig, driven och har lätt för att se möjligheter.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning helst inom ekonomi, logistik eller inköp, eller har tidigare arbetslivserfarenhet som vi ser som likvärdig. Har du även tidigare erfarenhet av administration och/eller vana av att jobba i affärssystem är det meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 28 februari, ansök via clockworkpersonal.se
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Veronica Rönngren via veronica.ronngren@clwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Placering

Ludvika

Dela jobbannonsen

Anmäl annons