Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare

ValueOne AB · Uddevalla · Ansök senast 23 aug. (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens valueone1934 i din ansökan

ValueOne söker en operativ/strategisk inköpare för ett längre konsultuppdrag till ett verkstadsföretag i Uddevalla. Uppdraget ska tillsättas snarast. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning efter avlutat uppdrag.

Om rollen

Det här är ett uppdrag där du kommer att arbeta både operativt och strategisk med inköp. Till dina uppgifter hör att ha strategiskt kategoriansvar och utveckla relationen med nya och befintliga leverantörer globalt samt förhandla avtal. Fokus ligger på att driva hem material. I ditt ansvar ingår även att hantera löpande inköp mot leverantörer globalt samt ansvara för kassaflöde och lagervärde inom dina varugrupper.

Du rapporterar till inköps- och logistikchefen på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utföra leverantörsvärderingar i samråd med kvalitets- och miljöansvarig.
  • Delta i nya projekt och säkra att inköpt material når kvalitets och kostnadsmål.
  • Driva kostnadsbesparingsprojekt och förhandlingar inom dina kategorier.
  • Hantera kostnadsnedbrytningar och prislistor, leverans- och avtalsvillkor.
  • Lägga upp och uppdatera godkända leverantörer samt kalkyl- och inköpspriser i MPS-system.
  • Säkra att beställt material levereras enligt önskade datum, följa upp ledtider och genomloppstider, göra konsekvensanalys av ledtidsändring.
Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter gärna inom tillverkningsindustrin. Rollen kräver högskoleutbildning och god förhandlingsförmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vi förutsätter också att du har körkort.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du lägger ner stort engagemang i ditt arbete och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du agerar självständigt, är kommunikativ samt har lätt för att samarbeta.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ValueOne AB

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Valueone AB

Vid ansökan:Ange referens valueone1934 i din ansökan

Dela jobbannonsen