Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare till Saferoad

Bravura · Köping · Ansök senast 20 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av att arbetat som inköpare? Trivs du i en roll med breda kontaktytor? Hos Saferoad erbjuds du att jobba för ett företag som gör Sveriges vägar säkrare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företagetSaferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling och tillverkning till försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar är säkra och innovativa.

Du ingår i affärsområdet skylt & teknik och rapporterar till produktion- och logistikchef.

ArbetsuppgifterI rollen som inköpare har du ett helhetsansvar över ett antal utvalda leverantörer och artiklar och ansvarar för inköp och lageruppfyllnad. I detta ingår att säkerställa att alla materialleverantörer finns i ERP Monitor med rätt parametersättning. Produkterna som du ansvarar över är inom trafik och vägmiljö och är allt ifrån skruvar och bultar till reflexer och större maskiner. Du bidrar aktivt till en tydlig planering, uppföljning och avrapportering inom projektprocessen i tät dialog med Marknad & Försäljning samt verksamheten för genomförande. Du säkerställer att alla leverantörer är kvalitetssäkrade enligt gällande rutin för leverantörsbedömning. Utöver det arbetar du med att följa upp orderprocessen, dokumentera aktiviteter samt rapportera avvikelser i inköpsprocessen. Slutligen deltar du även vid mässor och utställningar. Resor med övernattning förekommer.

Formella krav
  • Flera års erfarenhet av en liknande roll som inköpare
  • Gedigen erfarenhet av ERP-system, Monitor är meriterande
  • B- körkort
  • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift, tyska är meriterande
För att trivas i rollen är du självgående och en person som tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Du är öppen och trivs med att samarbeta med andra människor. Då du har breda kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och relationsskapande. Slutligen är du strukturerad och noggrann utan att fastna vid detaljer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Köping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Inköp, inköpare, lageruppfyllnad, material, leverantörer, ERP Monitor, planering, uppföljning, avrapportering, rutin, dokumentation, Köping, Saferoad, heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Köping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons