Inköpare till Plantagen

Plantasjen · Helsingborg

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder.

Vår mission är att förbättra livet med växter för de många människorna och med över 140 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden.

Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen och dela vår passion! Nu söker vi en inköpare till Plantagen inom området plantskola, med placering i Helsingborg

Inköpare

I Helsingborg är vi idag ett mindre men mycket ambitiöst team som söker efter en ny kollega inom området plantskola.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som inköpare ansvarar du, i samråd med Plantagens Category Manager, för att hitta rätt leverantörer för Plantagens sortiment. Du förhandlar med våra leverantörer, skriver kontrakt samt följer upp både produkterna och leverantörerna i odling, på Plantagen Logistics Center och i butik. Du köper in plantskoleprodukter, främst producerande i Norden, för att kunna förse våra butiker med rätt volymer och kvalité.

B körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet från inköp och förhandlingar
  • Van att följa budget och uppsatta mål
  • Dokumenterad branscherfarenhet inom plantskola
  • Kvalitetskännedom inom området, koll på säsonger och trender
  • Goda datorkunskaper; behärskar MS Office
  • Du kommunicerar på svenska och engelska, i både tal och skrift
Personliga egenskaper

För att passa i rollen trivs du med att arbeta i en miljö med högt tempo och drivs av att nyttja din goda simultanförmåga. Du har goda kunskaper om plantskoleväxter och marknaden samt har tidigare förhandlingsvana med leverantörer.

Du är självgående, resultatinriktad, lösningsorienterad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du är social, utåtriktad och trivs med att bygga och bibehålla relationer.

Eftersom teamet är litet så är du prestigelös och du tar dig an de olika arbetsuppgifterna med stor entusiasm.

Det är viktigt för oss att du har rätta kvalifikationer för tjänsten, men det allra viktigaste är att du är rätt person för oss och att vi är rätt företag för dig.

Vi erbjuder

En modern arbetsplats med personlig prägel och trevliga kollegor. Varierande arbetsuppgifter och marknadsmässiga villkor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Helsingborg, vi tillämpar provanställning.

Känner du igen dig i vår beskrivning? Då är du välkommen med din ansökan! Vi kallar löpande till intervju, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum är 15 november men vi gör urval löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontaktperson:

Marcus Larm

Category Manager

Marcus.larm@plantagen.se

0708-745240

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Plantasjen

Placering

Helsingborg