Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare till Norra Stockholm

Otiga Sverige · Stockholm · Ansök senast 26 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ingress

Har du tidigare arbetat med inköp, planering eller produktionsadministration? Eller är du kanske nyligen examinerad inom supply chain, logistik eller annat liknande område? Vi söker nu efter en energifylld Inköpare som drivs av att lära sig nytt, utmana befintliga metoder och hitta kreativa lösningar.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som inköpare hos en av våra Industrikunder i Norra Stockholm kommer du arbeta i en spännande roll med arbetsuppgifter kopplade till inköp och planering gentemot produktionsenheten. Kunden ska implementera ett nytt affärssystem och vi söker nu dig som är hungrig på att sätta dig in i något nytt och som har förmågan att enkelt processa ny information.

Du kommer arbeta operativt med hantering av inköpsorder, beställning och övervakning av varor och flöden. I rollen kommer du dessutom få vara med och utveckla samt koordinera delar av inköpsflödet i förhållande till det nya affärssystemet och arbetsprocessen. Tjänsten är förlagd på heltid och du arbetar i ett härligt team med stort engagemang och driv.

Din profil

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av planering, inköp, produktionsadministration eller liknande arbetsuppgifter. Du har dessutom en grundläggande förståelse av produktionsflöde och lagerstyrning för att snabbt kunna sätta dig in i tjänsten. I denna roll kommer du få utvecklas och vara med på en viktig resa för hela verksamheten, därav lägger vi stor vikt på att hitta rätt person som har stort engagemang och vilja för att lära nytt.

För att trivas i denna roll har du lätt att kommunicera och skapa goda relationer. Vidare tror vi att du är en person som ser möjligheter snarare än motgångar och du har ett positivt förhållningssätt till förändring- och förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har en eftergymnasialutbildning inom exempelvis supply chain, logistik, inköp, administration eller annan likvärdig utbildning. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Erbjudande

Som konsult hos Otiga med uppdrag ute hos vår kund i Märsta, kommer du att arbeta dagtid måndag - fredag. Uppdraget är med start omgående och löper fram till 31 maj 2021 med möjlighet till förlängning.

Varför ska du välja Otiga? Som konsult hos oss skapar du ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som medarbetare hos oss öppnar det upp dörrar till framtida arbeten inom ditt område, där vi vill kunna utvecklas tillsammans med dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Otiga Sverige

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons