Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare till kund i Jönköping

Inköpare till kund i Jönköping

OnePartnerGroup Jönköping AB · Jönköping · Ansök senast 6 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med på en spännande resa på ett bolag som håller på att etablera en site i Jönköpingsområdet? Har du också erfarenhet inom inköp och/eller Supply Chain och vill fortsätta jobba med det? Då vill veta mer om just dig!

Vad kommer du att arbeta med? 
I denna inköpsroll har du ansvar för inköp till en tillverkande industri, som är i en spännande och expansiv fas, där du bland annat kommer arbeta med inköp, offertförande, analyser och jämförelse enligt företagets policys. Du kommer också arbeta med riskanalyser, granskningar och utvärderingar av leverantörer och produkter. Arbetet är mycket självständigt och innebär många kontakter både internt och externt, och kommer innehålla förhandlingar med olika typer av leverantörer. Vilken variation va?!

Är detta ett uppdrag för dig? 
För att du ska trivas och lyckas med detta uppdrag ser vi att du troligtvis har en relevant utbildning samt några års erfarenhet inom inköp, gärna med med koppling till tillverkande industri. Kanske har du tidigare varit med och satt upp nya processer inom Supply Chain för att driva arbetet framåt. Du behöver kunna planera din egen arbetsdag, och driva ditt eget arbete inom ramarna för tjänsten. Vidare är du duktig kommunikativt och har en god förhandlingsvana. Du har lätt för att skapa förtroende och trivs med en varierande vardag med högt tempo. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Arbetet är förlagt under dagtid och du kommer jobba från Jönköping. 

Start: Omgående eller enligt ök.
Uppdragets längd: 6 månader med chans till förlängning.


Vad erbjuder dig...
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos det aktuella företaget. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med mig, Eric, som kommer vara din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Schysst va?. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.


Sista ansökningsdag är den 9 september men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eric Alvérus på telefonnummer 072 377 48 86 alt. eric.alverus@onepartnergroup.se. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Jönköping AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons