Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare till Kamux - Upplands Väsby

Inköpare till Kamux - Upplands Väsby

Kamux AB · Upplands Väsby · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Vi utökar nu vårt fantastiska inköpsteam i Upplands Väsby och söker nu dig som vill fortsätta driva vår framgång. Är du en relationsskapande teamspelare med erfarenhet inom inköp från bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker!



Arbetsuppgifter

Som inköpare på Kamux inköpsavdelning hjälper du våra kunder som vill sälja sin bil, vilket är en stor och betydelsefull affär för våra kunder, därför är det viktigt att du är relationsbyggande och ger bra service samt är på gott humör även under dagar med mycket på agendan. Du hjälper våra kunder med allt från bilens värdering, vilket också innebär att förhandling är en naturlig del av arbetet, till avtalsskrivning.

Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon. Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat.

För att lyckas tror vi detta passar in på dig

  • Erfarenhet av bilbranschen både inom inköp och sälj är starkt meriterande
  • Utåtriktad och bra på att skapa relationer
  • Driven, positiv och lösningsorienterad
  • Strategisk och näsa för affärer
  • Hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften
  • Tävlingsinriktad lagspelare
  • B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du har kollegor inom inköp både i Göteborg, Stockholm och Malmö. Tillsammans är ni ett stort och sammansvetsat gäng med härlig stämning! Vi erbjuder dig även goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.


Ansökan

Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika inköpsteam? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 28 februari.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår Inköpschef, Stefan Jansson, via mail stefan.jansson@kamux.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kamux AB

Placering

Upplands Väsby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons