Inköpare till Edsbyverken

Edsbyverken · Ovanåker

·

Ansök senast 10 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Edsbyverken är inne i en förändringsresa och vi söker nu dig som vill vara delaktig i att utveckla inköpsarbetet hos oss. Du kommer att driva inköpsarbetet tillsammans med dina kollegor inom Supply chain, produktionen och på strategiskt inköp.

Du kommer att:
  • Köpa direkt och indirekt material till vår produktionsanläggning i Edsbyn
  • Jobba med inköp till projekt för att hitta det mest kostnadseffektiva lösningarna
  • Jobba aktivt med att optimera leverantörsstrukturen
  • Utveckla och effektivisera inköpsfunktionens arbetssätt
Vi erbjuder dig möjligheten att vara en viktig del i Edsbyverkens resa framåt. Du är placerad inom Gävleborgs län och kan utgå till största del från kontoret i Edsbyn där vi sitter i trevliga lokaler och har nära till produktionen.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med inköp. Du har erfarenhet av att ha drivit eller varit delaktig i förändringsprocesser kring inköp och vill gärna bidra med dina kunskaper. Du är även van vid att lösa problem som uppkommer i det dagliga arbetet och är bekväm med att hantera stora mängder data. Det är meriterande med högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande. Har du dessutom erfarenhet av avtal och förhandlingar eller arbetat inom industri sedan tidigare är detta starkt meriterande.

Som person tror vi att du är ansvarstagande, strukturerad och självgående i arbetet. Du är social och har lätt för att kommunicera med både kollegor och leverantörer. Du talar och skriver engelska/svenska obehindrat och du är även en god administratör som arbetar strukturerat och håller ordning och reda.

Ansökan

Edsbyverken samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering AB
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig Rekryteringskonsult Emelie Timan på 073-3512796 eller på emelie.timan@clwork.se
Ansök via www.clockworkpersonal.se senast 10 Januari. Start för tjänsten är enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Edsbyverken

Placering

Ovanåker

Kontaktperson

Emelie Timan

073-3512796