Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare sökes till Ecenea i Umeå!

Academic Work · Umeå · Ansök senast 30 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en eftergymnasial utbildning inriktad mot ekonomi och inköp, eller motsvarande arbetslivserfarenhet från yrkeslivet? Academic Work söker nu en inköpskonsult åt Ecenea, ett kunskapsföretag inom offentlig upphandling och strategiskt inköp. Låter detta intressant? Ansök redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval!




Arbetsuppgifter

I rollen som inköpskonsult kommer du arbeta både operativt och strategiskt, där varierade arbetsuppgifter förekommer då det beror helt på uppdrag och behov från kund. Som inköpskonsult kommer arbetsuppgifter bland annat att innefatta orderläggning, logistik, orderbehandling samt arbete med förhandlingar som exempelvis prisförhandlingar samt upprätta och skriva inköpsavtal. Du kommer även samarbeta i team med andra yrkesroller och specialister i arbetet.




Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Har en relevant högskole/universitetsutbildning inom inköp eller ekonomi, alternativt motsvarande kunskaper från yrkeslivet
  • Tidigare erfarenhet av att skapa inköpsorder, hantera inköpsrelaterade fakturor och avvikelser, upprätta inköpsavtal samt erfarenhet av att arbeta med olika inköpsverktyg och plattformar
  • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och i skrift, då både språken förekommer i arbetet

Det är meriterande om du har B-körkort och tillgång till egen bil eftersom tjänsten kan innebära resor. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla mindre team i arbetet.

Som person är du:
  • Affärsmässig
  • Självgående
  • Strategisk

Vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper. Som person gillar du att driva egna projekt och att arbeta under frihet, du drivs av att jobba för att hitta flexibla lösningar.

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har med detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten minst lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons