Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare – SHIFT Electric Mobility

Inköpare – SHIFT Electric Mobility

North Castle AB · Jönköping · Ansök senast 2 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss

Framtiden är elektrisk och SHIFT Electric Mobility finns till för att driva denna hållbara utveckling framåt inom fordonsindustrin genom de eftermarkandstjänster vi tillhandahåller. Vi erbjuder genom vår expertkompetens och våra servicenätverk teknisk support och reservdelar till våra kunder över hela Norden. Kunder som bedriver kollektivtrafik med elbussar för att säkerställa att deras verksamheter bedrivs med högsta möjliga tillförlitlighet.

Vi finns idag i fyra länder: Sverige, Danmark, Norge och Finland med vårt huvudkontor i Tenhult där också den här tjänsten utgår ifrån.

Här kan du också ta en titt på några av dina framtida kollegor från vår resa till Berlin i våras: Kickoff SHIFT in Berlin 2022 - YouTube


Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett framåtlutat bolag som finns till för att utmana status quo och sätta nya standarder för branschen, en elfordonsbransch som är på stark tillväxt och som vi vill vara med och forma genom våra tjänster och produkter. Du kommer därför genom den här rollen att få en bra insyn och förståelse för en spännande branschen samtidigt som du kommer att få vara med och bidra till förändringen mot en mer hållbar framtid.

Vi arbetar även aktivt med vår kultur inom bolaget, allt för att kunna säkerställa bästa möjliga förutsättningar- samt upplevelse på arbete för samtliga våra anställda. Trots att vi är utspridda i Norden jobbar vi aktivt genom olika aktiviteter med att bygga en stark teamkänsla 🎉.


Vad ska du göra?

I rollen som Inköpare kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med inköpsfrågor där du främst kommer att ansvara för att förse Nordens största elbussflotta med reservdelar. Du kommer i rollen även att ansvara för att skapa prognoser kopplat till inköp, göra uppföljning av inleveranser men även mer övergripande ansvara för att lageroptimera. Du kommer att arbeta mycket självständigt men alltid med en närhet till kollegor som du kan bolla löpande frågor med. Det här är också en roll som du kommer att få vara med och forma.

Andra förekommande uppgifter inom ramen för rollen är:

  • Kontinuerlig kontakt med leverantör och interna parter
  • Inköp av övrigt material till avdelningen
  • Uppföljning av reklamationer mot leverantör
  • Hantering av leverantörsfakturor kopplat till inköpen


Vem du är

För att passa in i den här rollen ser vi att du är strukturerad person som har förmågan att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Då du kommer att hantera stora mängder data bör du rimligtvis också vara analytiskt lagd och ha förmågan att inte bara bearbeta- men också dra slutsatser utifrån alla datapunkter. Du kommer till en entreprenöriell miljö med ett nyfiket gäng som hela tiden vill utvecklas så vi förutsätter att du är en driven person som vill göra den här resan tillsammans med oss.


Andra krav för rollen är:

  • Några års erfarenhet av roller inom inköp
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • B körkort


Meriterande:

  • Utbildning inom relevant område


Inte det minsta meriterande eller relevant:

  • Enligt Dennis i teamet så skadar det inte om du är ett Manchester United Fan ⚽


Placering

Placeringsort för rollen är metropolen Tenhult!


Din ansökan

Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt genom att bifoga ditt CV. I den här rekryteringen kommer vi att tillämpa ett löpande urval.

Har du eventuella frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Ida Torstensson, ida.torstensson@shiftemobility.com

Har du eventuella frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rizah Ferati, rizah@northcastleab.com

Vill du veta mer om oss så hittar du mer information här https://www.shiftemobility.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

North Castle AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

North Castle AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons