Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare med fokus på e-handel till DOZ Apotek/LloydsApotek

Inköpare med fokus på e-handel till DOZ Apotek/LloydsApotek

LloydsApotek · Stockholm · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vi söker en affärsdriven Inköpare som vill vara med och utveckla DOZ Apotek/LloydsApotek i Sverige.

Som Inköpare, med fokus e-handel, har du det totala ansvaret från att förhandla in nya produkter till vår e-handel, till att produkterna ligger uppe på sajten. Det innebär att du ansvarar för, och arbetar operativt, med leverantörsförhandlingar, sortimentet, priser, marginal, försäljning och kampanjer. Du säkerställer att masterdata är korrekt så produkterna läggs upp och aktiveras på webben med korrekt produktinformation.

I rollen ingår att etablera och bygga goda relationer och ett långsiktigt arbete med våra befintliga och nya leverantörer. Du har koll på trender och värderar vilka produkter som har kommersiell potential.

Du arbetar aktivt med att säkerställa ett attraktivt, relevant och kommersiellt sortiment. Du förhandlar, ansvarar för väl genomförda inköp, en balanserad prissättning, planering och uppföljning av kampanjer. Försäljningsuppföljning med lagervärdes- och kategorianalyser sker regelbundet.

Du arbetar nära med övriga avdelningar på vårt Servicekontor samt vårt e-handelslager i Järfälla.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknadsföring/inköp eller annan jämförbar erfarenhet. Du har erfarenhet från retail och har arbetat i minst 3 år i en roll som inköpare, med kategori/sortimentsfrågor eller försäljning med resultatansvar.

Du är strukturerad, har en stark analytisk ådra och deltar aktivt i förändringsarbete med att effektivisera processer och rutiner inom teamet. Som person ser du lösningar i problemen, är van vid att ta initiativ och driva saker självständigt. Du tycker om att ta ansvar och har ett öga för detaljer. Vi värdesätter också att du har en väl utvecklad social förmåga och uppvisar ett positivt och prestigelöst förhållningssätt.

Du har goda kunskaper i tal/skrift i både svenska och engelska, samt innehar goda kunskaper inom Officepaketet med tonvikt på Excel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och utgår från vårt servicekontor på södermalm i Stockholm.

Vi erbjuder

Hos oss på DOZ Apotek/LloydsApotek får du möjligheten att vara med på en spännande resa där vi tillsammans hjälps åt att få DOZ Apotek/LloydsApotek nå högre höjder, dagligen. Dessutom är vi mitt i en ombranding och har sedan sommaren 2021 nya internationella ägare. I mars 2022 öppnade vi nya lagerlokaler i Järfälla, dit vi har expanderat vår e-handelsverksamhet.

Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare möjlighet att vara med och påverka samt att utvecklas. Din personliga utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern.

Tillsammans är vi Nytänkande, tar Ansvar, visar Respekt och har alltid Kunden i centrum.

Låter det här som en utmaning för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Holmgren, Inköp & Logistikchef, maria.holmgren@dozapotek.se.

Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!

DOZ Apotek/LloydsApotek arbetar dagligen för ett friskare Sverige. DOZ Apotek/LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver företaget ca.75 fysiska apotek runt om i landet och erbjuder en komplett e-handel med läkemedel och ett brett sortiment inom egenvård. DOZ Apotek/LloydsApotek är ett nytänkande apotek som genom rådgivning och tjänster vill inspirera till att leva ett mer hälsosamt liv. Hos DOZ Apotek/LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk.

DOZ Apotek/LloydsApotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad, med huvudkontor i Amsterdam. CEPD grundades 2008 och förvaltar den tredje största apotekskedjan i Europa med över 1500 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LloydsApotek

Placering

Stockholm

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons