Jobbsafari är en del avschibsted logo

Inköpare inom elektronik till globala företag

Inköpare inom elektronik till globala företag

Konfidentiell · Stockholm · Ansök senast 26 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ValueOne söker på uppdrag av våra kunder skickliga och självständiga strategiska inköpare samt projektinköpare av elektronik. Vi är intresserad av dig som har jobbat några år med elektronikinköp och nu vill ta din erfarenhet och kunskaper ett steg vidare.

Vi på ValueOne har över tio års erfarenhet av interim, rekrytering och verksamhetsutveckling inom supply chain. Vi rekryterar och tillsätter chefer och specialister till roller inom inköp, , logistik och planering i en mängd olika branscher och har ett väl utvecklat kontaktnät inom bland annat läkemedel, retail samt tillverkande industri.

Just nu har vi flera uppdrag inom inköp av elektronik på gång och söker därför speciellt efter dig med erfarenhet av strategiskt inköp eller projektinköp inom den kategorin. Du bör ha minst fem års erfarenhet av strategiskt inköp och/eller projektinköp och helst en akademisk utbildning inom inköp, supply chain, teknik, ekonomi eller liknande.

Övriga meriter vi värdesätter är:
  • God förhandlingsvana med erfarenhet av avtalsskrivning.
  • God kännedom om inköpsprocesser.
  • Vana att jobba i produktutvecklingsprojekt.
  • Erfarenhet av leverantörsutveckling.
  • Goda sakkunskaper inom ditt materialområde och leverantörsbas.
Är du dessutom tillgänglig med kort varsel ser vi det som ett extra plus. Som person bör du ha en stark egen drivkraft, ha lätt för att ta initiativ och vara resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Som konsult hos ValueOne ges du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå i ett erfaret team med stor kompetens. Vi är specialister inom Supply Chain Management och kan erbjuda dig en möjlighet att utvecklas och utmana din yrkeskompetens och ledarförmåga genom spännande uppdrag inom en mängd olika branscher.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och är redo för ett nästa steg i arbetslivet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Olof Widmark på tel. 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons