Jobbsafari är en del avschibsted logo

Initiativtagande Kvalitetsassistent på deltid!

Initiativtagande Kvalitetsassistent på deltid!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 8 okt.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du driven, prestigelös och initiativtagande? Söker du ett meriterande extraarbete? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett familjärt och välbekant företag inom livsmedelsbranschen. Idag finns de representerade i 20 länder och deras produkter säljs världen över. De söker nu en Kvalitetsassistent där ditt arbete kommer utföras både i produktionen och på kontoret. Arbetsuppgifterna kommer dels omfattas av;
  • Kvalitetsronder
  • Provtagningar som ska skickas på analys
  • Administration
  • Löpande ad-hoc uppgifter beroende på behov
Uppdraget är på deltid med start i oktober och löper på till januari/februari 2022 med chans till förlängning. För att vara aktuell för tjänsten är du tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan, arbetstiderna är 06.00-15.00. I samförstånd med din chef är det flexibelt hur du väljer att disponera din tid. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Tyresö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på eftergymnasialnivå, meriterade med studier inom kvalité, kemi, livsmedel eller motsvarade. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion, industri eller livsmedelsbranschen ses även det som meriterande. Det viktigaste för vår kund är hur du är som person; en do:er med skinn på näsan som även är driven och initiativtagande. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och stöttar gärna upp där det behövs. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Sökord: kemi, indistri, livsmedelbranschen, kvalitetsassistent

Sökord: kemi, indistri, livsmedelbranschen, kvalitetsassistent

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons