Ingenjör – Produktsupport till GKN Aerospace // Trollhättan

Ingenjör – Produktsupport till GKN Aerospace // Trollhättan

Oddwork · Trollhättan · Ansök senast 10 nov. (118 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

GKN Aerospace är en global ledare inom flyg- och rymdindustrin. Med banbrytande teknologi och innovativa lösningar har vi en stark närvaro i Sverige. Vi är stolta över vår tekniska kompetens och strävar ständigt efter att ligga i framkant av utvecklingen. Som anställd på GKN kommer du att vara en del av ett dynamiskt team av experter som delar din passion för teknik och innovation. Med tillgång till avancerade verktyg och resurser kommer du att kunna ta dina tekniska färdigheter till nästa nivå. Vill du med?

Om rollen:Avdelningen för Tekniska utredningar ansvarar för teknisk produktsupport för modulerna Fläkt, Kompressor, Brännkammare, Låg- och högtrycksmodul, samt Efterbrännkammare. Vi utför analyser och utredningar på både hårdvara och funktion för modulernas komponenter. Avdelningen spelar en ledande roll i utvecklingen och förbättringen av modulerna med fokus på livslängd, kostnad och funktion. För närvarande består teamet av 21 medarbetare, men på grund av ökade satsningar på RM12 och framtida utmaningar behöver vi växa. Avdelningen besitter djup kunskap och erfarenhet inom motorkunskap. Hos oss får du möjlighet att lära dig allt om flygmotorer!

Som en del av vårt team kommer du att arbeta med både certifierade motorer och nästa generations flygmotorer.

Typiska arbetsuppgifter:

  • Delta och driva tekniska utredningar på modulnivå från start till slut.
  • Utföra grundorsaksutredningar på skador och dess påverkan på motorsystemet.
  • Identifiera och uppdatera designdata såsom ritningar och manualer.
  • Definiera verifikationskrav på komponenter för produktions- och reparationsuppstarter.

För att bli framgångsrik i denna roll förväntas:

  • Djup teknisk förståelse och erfarenhet av flygmotorer.
  • Förmåga att arbeta självständigt och driva projekt från start till mål.
  • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team.
  • Erfarenhet av arbete med försvarssekretess och kunskap om legala krav samt speciella kundkrav är meriterande.

START: Snarast möjligt.PLATS: TrollhättanOMFATTNING: HeltidLÖN: Fast lönKONTAKT: Felicia Alves, felicia.alves@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpandeUPPDRAGET LÖPER: 12 månader från startdatum med ambition om att rollen går över i en direktanställning hos GKN.ANSTÄLLNING:För denna tjänst anställs du som konsult via Oddwork och arbetar ute på uppdrag hos GKN.

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in iOddworksvärld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons