Jobbsafari är en del avschibsted logo

Informatör sökes!

Söderort Assistans AB · Örebro · Ansök senast 24 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söderort Assistans AB är ett företag som bedriver personlig assistans och vi finns i hela Sverige.

Söderort Assistans AB har fokus på kvalitet och det är viktigt att brukaren har delaktighet, självbestämmande och inflytande över hur dennes assistans utformas.

Vi som assistansanordnare arbetar för våra brukare, genom att erbjuda insatser som är individuellt utformade. Vi vill hjälpa våra brukare att leva sina egna liv, som de själva vill leva det, med hjälp av sina personliga assistenter.


Vi söker dig som är en erfaren informatör/samordnare och är nyfiken att prova på att vara en del av vårt glada gäng på Söderort Assistans AB.

Din uppgift som informatör/samordnare kommer bli att knyta kontakter och skapa relationer till personer som är i behov av eller i dagsläget är beviljade personlig assistans.

Vi söker dig som är en erfaren informatör/samordnare med en stor portion sunt förnuft och kvalitetstänkande för att bygga Sveriges bästa assistansbolag. Du kommer arbeta med uppsökande verksamhet och marknadsföring men självklart med sunt förnuft och känsla för hur man kontaktar kunder i deras hem. Moral och etik är viktiga grunder inom vår verksamhet. Vissa kunder och regioner har speciella regler/förutsättningar för hur man marknadsför sig till kunder.

Du ska kunna arbeta självständigt, ha stark drivkraft, vara social och ha en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Informatörer hos oss måste vara diplomatiska och sociala i sitt bemötande med kunder.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Söderort Assistans AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Söderort Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons