Jobbsafari är en del avschibsted logo

INFORMATÖR 100%

Timrå församling · Timrå · Ansök senast 12 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Timrå församling söker informatör 100%

Som informatör hos Svenska kyrkan i Timrå arbetar du huvudsakligen strategiskt och operativt för att synliggöra allt gott som Svenska kyrkans medlemmar bidrar till. Vi söker dig som med uppfinningsrikedom och kunskap om teknik vill utveckla Timrå församlings ansikte utåt. Du ansvarar för församlingens hemsida och kanaler i sociala medier, samtidigt är du en viktig del i arbetet med vår tryckta papperstidning ”Kyrkfönstert”.

Den senaste tidens restriktioner har gjort oss alla medvetna om behovet att finnas i digital form och fortsätta vara närvarande. Vår nya informatör är med i inspelning av andakter och gudstjänster så väl som barngruppernas inspelningar.

Vår nya informatör kommer exempelvis att jobba med kyrkans satsningar under kyrkovalet, allhelgonahelgen, jul och påsk. Du har en överblick över all kommunikation i församlingen. Du behöver därför kunna uttrycka dig väl i skrift. Det kan handla om inbjudan till och information om dop såväl som utskick från kyrkogårdsförvaltningen.

I tjänsten ingår också att bemanna expeditionen vid behov samt en del arbete i begravningsverksamhetens administrativa arbete.

I arbetslaget i Timrå finns en stor bredd av livserfarenheter och erfarenheter av tro. Du behöver vara öppen och nyfiken på svenska kyrkans tro och arbete och du delar svenska kyrkans människosyn och värdegrund.

Du är medlem i svenska kyrkan.

Välkommen med din ansökan senast onsdag 12/5.

Timra.forsamling@svenskakyrkan.se (märk mailet: ansökan informatör)

Kontakta kyrkoherde Maria Ålander för frågor 060-57 20 71

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Timrå församling

Placering

Timrå

Kontaktperson

Timrå församling

Dela jobbannonsen

Anmäl annons