Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industrisömmerska - Ett av Sveriges roligaste sömnadsjobb

Industrisömmerska - Ett av Sveriges roligaste sömnadsjobb

Fauna i Rättvik AB · Rättvik · Ansök senast 1 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fauna är Nordens ledande tillverkare av ergonomiska och funktionella bärsystem för professionella användare. Idag förser vi ett 50-tal kunder, både svenska och internationella företag, med verktygsbälten, instrumentfickor, bärselar, väskor, ryggsäckar, och mycket annat. Vi erbjuder våra kunder hela kedjan från produktutveckling och design av produkten till produktion i Rättvik eller i Asien.

Vi har under de senaste åren framgångsrikt fått nya uppdrag vilket gör att vi behöver förstärka vårt produktionsteam i Rättvik med en erfaren sömmerska.

Arbetet som sömmerska hos Fauna är omväxlande och utmanande. Du kommer få tillverka flera olika produkter till kända varumärken vilka samtliga ställer höga krav på kvalitet och att vi levererar i tid.

Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, för att Fauna uppfyller kundernas förväntningar. Det innebär att du tycker om att arbeta i team, med ett högt tempo och ha ett stort kvalitetstänk i all du gör. Vidare är du strukturerad och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Som en del i ditt arbete ingår även att föreslå förbättringar i vårt produktionsarbete.

Vi söker dig som är flexibel, vill lära dig mer och tycker om att arbeta med olika arbetsmoment och maskiner. Vi ser helst att du är utbildad inom sömnad, tapetserare och/eller sadelmakare.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i fina ljusa lokaler invid Siljans strand tillsammans med härliga kollegor. Vi värnar om individen och vill att alla ska må bra.

Vi kommer löpande intervjua personer och tjänsten kan tillsättas innan sista datum för ansökan. Varmt välkommen med din ansökan.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fauna i Rättvik AB

Placering

Rättvik

Kontaktperson

Fauna i Rättvik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons