Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industrisanerare / Spol- & torrsugsoperatör med C-körkort

Industrisanerare / Spol- & torrsugsoperatör med C-körkort

REMONDIS - BUCHEN · Sundsvall · Ansök senast 4 dec.

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett varierande jobb med nya utmaningar varje dag? Nu söker vi industrisanerare till vår verksamhet i Sundsvall.Hos oss får du ett varierande och fysiskt arbete i högt tempo. Arbetet innebär att rengöra teknisk utrustning hos våra kunder som bland annat utgörs av kunder inom tillverkningsindustri, sågverk och fastigheter. Till hjälp i vårt arbete använder vi oss bl.a. av spolbilar, torrsugar, högtryckspumpar 500 - 3000 bar och is- /sandblästring. Du har mycket kundkontakt och jobbar tillsammans med dina kollegor för att lösa problem och ge bra service. På enheten jobbar ett 40-tal duktiga kollegor. Eftersom vi jobbar i riskfyllda miljöer är hälsa och säkerhet en grundförutsättning för att vi ska kunna utföra våra uppdrag. Vi har branschledande processer på plats för alla arbetsmoment och påminner varandra hela tiden om att jobba säkert.Tjänsten är heltid och arbetstiden är till största del förlagd på dagtid, måndag - fredag. Placeringsort är Sundsvall och resor till andra orter ingår i tjänsten samt arbete på obekväma tider förekommer.Som anställd på BUCHEN får du schyssta villkor. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder våra anställda friskvård för ett långt och hälsosamt arbetsliv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.Vi ser även att du som söker har:* C-körkort* Giltigt YKB* Behärskar svenska väl i tal och skrift* God förmåga att kommunicera med kunderMeriterande:* CE-körkort* Tidigare erfarenhet av industrisanering* ADR

Om arbetsplatsen
BUCHEN är ett av Europas ledande bolag inom industrisanering och en del av REMONDIS-koncernen; ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 38 000 anställda på fyra kontinenter.BUCHEN erbjuder ett komplett utbud av kundspecifika industritjänster. Genom rengöring och underhåll av tekniska system säkerställer vi att kraftverk, tillverkningsanläggningar och produktionsutrustning uppnår högsta nivå av effektivitet och driftsäkerhet. BUCHEN Sweden AB:s verksamhet utgår från närmare 20 enheter, från Löddeköpinge i söder till Luleå i norr. Totalt är vi nästan 400 anställda och omsätter ca 500 miljoner SEK. BUCHEN är ett lokalt företag som genom närhet till våra kunder erbjuder effektiva och hållbara tjänster - samtidigt som vi har kraft och stöd från att vara en del av en internationell koncern. Tillsammans jobbar vi för en hållbar framtid.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

REMONDIS - BUCHEN

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons