Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industrimedarbetare till kund i Luleå

Adecco Sweden AB · Luleå · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en engagerad person som trivs med praktiskt arbete? Nu söker vi industrimedarbetare för omgående uppdrag till vår kund i Luleå!

Om tjänsten

Som industrimedarbetare samarbetar du med dina kollegor både i verkstad och på fält. Du arbetar varierat med allt från enklare underhåll, installationsförberedelser och montage. Du kommer ingå i ett arbetslag där nära samarbete är en självklarhet. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid 07-16.

Då denna roll är bred kommer vi att lägga stor vikt på personlig lämplighet men det är meriterande om du har erfarenhet inom bygg, industri, montage, installation eller anläggning.

Om dig

Vi söker dig som trivs i industrimiljö och gärna har erfarenhet från industriarbete, kanske som mekaniker, operatör eller montör. Du är van att jobba fysiskt, du är en lagspelare som gillar variation i ditt arbete, då du både kommer att jobba i inomhus- och utomhusmiljö. Samt i varierade projekt hos kunden.

Vidare ser vi att du är en person som är nyfiken, positiv och duktig på att arbeta i team. Du brinner för att lära dig nya saker och motiveras av problemlösning.

Viktigt för tjänsten är:
  • Samarbete
  • Industrierfarenhet eller liknande
  • Vana att jobba fysiskt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet! Vänta inte med din ansökan då rekryteringsprocessen sker löpande.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Luleå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons