Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industrilackerare till Älmhult

Empleo Växjö AB · Växjö · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till ett av våra kundföretag i närheten av Älmhult söker vi en våtlackerare!

Tjänsten innefattar handmålning i företagets helt nya lackanläggning samt maskinställning, maskering och slipning/efterbearbetning. Serierna är generellt kortare vilket innebär en del variation av arbetsmoment.

Tjänsten kräver stor noggrannhet, högt kvalitetstänk och grundläggande IT-kunskaper. Du ansvarar själv för att hålla god ordning samt kontrollera och kvalitetssäkra dina jobb. Är du redo för en ny utmaning hos ett expansivt och väletablerat företag? Ansök då gärna redan idag.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, gärna inom industri eller måleri. Utöver detta har du minst något eller ett par års praktisk erfarenhet som lackerare, gärna från industrin eller som billackerare. Du är van att arbeta praktiskt och har sinne för hantverket i lackeringsarbetet och har god samarbetsförmåga.

Ordning och struktur kommer att bli viktigt i din roll, erfarenhet av 5S och LEAN-arbete är önskvärt. Med fördel har du härdplastutbildning samt truck- och traverskort, erfarenhet av rostskydd är meriterande.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo Växjö AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Älmhult. Tjänsten är långsiktig och efter en tids inhyrning finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos vårt kundföretag.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Empleo Växjö AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

Empleo Växjö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons