Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industriell verksamhetsutvecklare till innovativt IT-företag

Industriell verksamhetsutvecklare till innovativt IT-företag

Prevas · Göteborg · Ansök senast 20 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Teknikintresserad verksamhetsutvecklare till företag i teknisk framkant. På Prevas blir du del av ett familjärt gäng som varvar hållbart förbättringsarbete med ett och annat yinyoga-pass.

Prevas är företaget som med hög teknisk kompetens och stor påhittighet hjälper kunder i behov av att effektivisera och automatisera sin verksamhet. Här bidrar man med lösningar som skapar positiva effekter för människor, samhälle och miljö. Nu söker Prevas dig med ett genuint intresse för både människa och teknik och som vill vara bryggan däremellan.

På Prevas jobbar man ofta i projektform och dessa kan variera i både inriktning och storlek. Arbetet utgår från kontoret i centrala Göteborg men kan också utföras hemifrån eller hos kund.

Du kommer jobba med industriella processer, där du agerar rådgivare och visar vägen för kunderna i deras effektivisering- och förbättringsarbete. Här mappar du kundens nuläge och börläge och hjälper dem att identifiera och implementera resan däremellan. Du projektleder och driver beslutade insatser – alltifrån lean initiativ till digitalisering- eller automatisering.

---

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning:https://jobnet.se/industriell-verksamshetsutvecklare-prevas?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=prevas&utm_term=industriell-verksamhetsutvecklare

---

Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prevas

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jobnet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons