Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industrielektriker

ASSA ABLOY · Härryda · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Placering: Mölnlycke

Vill du jobba på ett globalt, innovativt och ständigt växande världsledande bolag? Trivs du i en miljö som präglas av utvecklings- och förbättringsarbete. Då kan den här tjänsten vara något för dig!


Om rollen
I rollen som verkstadselektriker agerar du som spindeln i nätet och är en viktig kugge i driften av vår maskinpark på vår produktionssite i Mölnlycke. Rollen innefattar flertal arbetsområden där fokus ligger på underhåll och reparationer av maskinpark samt tillhörande utrustning. Du ansvarar för att beställa material och i vissa fall tjänster från leverantörer samt säkerställer att erforderligt skydd för samtliga maskiner finns framtaget.

I rollen medverkar du även vid eventuella maskinändringar samt även nykonstruktion av maskiner och utrustning och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

Utöver det så förekommer det även i tjänsten:
  • Heta arbeten
  • Installationsarbeten
  • Fastighetsskötsel, tex byte armaturer mm
  • Upprättande av el-schema i exempelvis Elprocad
  • Automationsteknik och felsökning av automationsutrustning
Behörighetskrav
För den här tjänsten ser vi gärna att du har mångårig erfarenhet av elinstallationer och elektriskt underhåll på maskiner inom industrin. Du har elbehörighet i enlighet med allmän behörighet (AL). Du har god förståelse för både mekanik och el samt trivs med att jobba med felsökning i hårdvara. Du är flytande i svenska i både tal och skrift och det är meriterande om du har goda kunskaper i engelska.

Har du dessutom kunskap inom PLC-programmering så är det ett stort plus.

Som person ser vi gärna att du är lugn, trygg i dig själv och lättsam. Du är serviceminded och trivs att jobba både självständigt och med andra.

Intresserad?
Vad kul! Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 30 juni 2022. Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. För att säkerställa hanteringen av dina personuppgifter tar vi inte emot några ansökningar som skickas via e-post eller post. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Victor Holkert på victor.holkert@assaabloy.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ASSA ABLOY

Placering

Härryda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons