Industrielektriker

AAK Sweden AB · Karlshamn

·

Ansök senast 4 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en Industrielektriker till vår anläggning i Karlshamn


AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet.


Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier – däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik.


Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.800 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder.


We are AAK – The Co-Development Company


Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.


Om tjänsten


Till vår El- och instrumentavdelning söker vi nu en ny medarbetare.


Du kommer arbeta på en avdelning tillsammans med 16 erfarna medarbetare. Du blir en del av teamet som ansvarar för att kraft-, styr-, mät- och automationssystemen fungerar. Vi arbetar nära våra produktionsavdelningar och vårt mål är att bistå produktionen med vår kompetens så att vi ska kunna producera dygnet runt. Inom avdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer aktivt arbeta med detta genom att medverka i olika projekt.


Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till chef för El- och instrumentavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstidsformen är dagtid där beredskap ingår efter din introduktion.


Vem är du?


Erfarenhet:


Vi söker dig som har en gymnasieexamen från El-programmet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från liknande arbete inom industrin ser vi som ett plus. Har du vidareutbildning inom drivsystem, styr- och reglerteknik eller industriautomation är detta meriterande.


Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.


Vi önskar även att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP.


Personliga förmågor:


Vi söker dig som är en lagspelare och vill vara del av en arbetsgrupp där vi hjälps åt och känner ansvar. Du har stort intresse för teknik och prioriterar säkerhet.


För att lyckas med jobbet krävs att du kan arbeta självständigt. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar, är noggrann och driven i ditt arbetssätt. Du är flexibel, har en känsla för service och förmågan att prioritera bland de arbetsuppgifter som uppkommer.


Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.


Kontaktperson

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för El- och instrumentavdelningen, Johan Asper, på telefon 0454-82450 eller via mail johan.asper@aak.com


Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Anna Karin Nilsson, på telefon 0454-823 27 eller via mail anna-karin.nilsson@aak.com.


Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst till senast den 4 oktober 2020.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AAK Sweden AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

AAK Sweden AB