Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industrielektriker till Nexans

NEXANS SWEDEN AB · Gislaved · Ansök senast 13 feb. (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en person med vilja och driv? Har du dessutom gymnasieutbildning inom el? Läs då vidare för då kan du vara den vi söker!

Nexans är en av de största leverantörerna av kablar och tillbehör i Sverige liksom i Världen.
Nexans Sweden, med ca 500 anställda, är Nexans svenska huvudbolag och utgör en viktig produktionsresurs för Nexans inom både kraft-  och telekabelområdet, bland annat genom rollen som koordineringscentrum för bandfiberkablar. Företaget ligger i Grimsås i Västergötland och utgör även logistikcentrum för kunder i Norden och Baltikum.

Dina arbetsuppgifter
-Felsökning, problemlösning och reparationer av elektrisk utrustning
-Hantera akuta problem som ger driftstörningar
- Arbete med planerat förebyggande underhåll
-Ombyggnader och installationer av maskiner och styrsystem
Du kommer att arbeta med ett härligt gäng med ett arbetslag om 10 elektriker.

Placeringsort: Grimsås
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Din profil
Rollen som industrielektriker hos Nexans är ett ansvarsfullt och spännande arbete. För att trivas i rollen behöver du ha gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom el, automation. Kunskaper i ritningsläsning är meriterande. Du har viljan att utvecklas för att matcha framtidens krav inom området.
Du är en strukturerad och initiativrik person som har förmågan att se lösningar istället för problem. Du är dessutom en ansvarstagande person och är mån om att lämna att gott arbete efter dig. 
Noggrannhet är viktigt då du som industrielektriker också arbetar efter ett högt säkerhetstänk.
Din sociala kompetens och samarbetsförmåga är egenskaper som vi värdesätter och även att du visar stort intresse för ditt arbete. Vidare trivs du med att jobba självständigt, men är samtidigt en lagspelare där du är flexibel och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.
Du hanterar svenska i tal och skrift och klarar att tala, läsa och förstå Engelska.

I denna rekrytering samarbetar Nexans med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag.  Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt.ida.syren@onepartnergroup.se.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NEXANS SWEDEN AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB