Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industrielektriker till Konecranes

Konecranes AB · Gävle · Ansök senast 1 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Konecranes söker industrielektriker

Nu söker vi på Konecranes Dalarna en servicetekniker med inriktning mot el till vårt framgångsrika team. Vår filial finns i Borlänge och våra servicetekniker är utspridda över hela länet vilket vi ser som en stor fördel.

Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet.

Arbetet är varierande och innefattar både el och mekanik. Vi utför bland annat förebyggande underhåll, felsökning, reparationer, montage och installation av nya produkter.

Hos oss på Konecranes ges du möjlighet till ett varierat arbete med stort eget ansvar, samtidigt som vår stora organisation alltid jobbar för att stötta och utveckla varje individ utefter dess förutsättningar.

Har du relevant utbildning eller erfarenhet av el/mek-arbeten på industrimaskiner, tveka då inte att söka detta jobb!

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.

Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.

Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker är du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt.

Förutom marknadsmässig lön har vi även individuellt bonusprogram för våra tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt.

Kvalifikationer:

Du är helst utbildad elektriker eller har i alla fall en mycket god förståelse för och erfarenhet av att jobba med felsökning och underhåll, gärna inom industrin eller servicebranschen.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med service av lyftutrustning är en klar fördel. All mekanisk erfarenhet är även meriterande.

Du tycker om att ha kundkontakt och att jobba självständigt såväl som i grupp.

Som person är du noggrann med hög servicenivå. Du pratar och skriver svenska obehindrat. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.

Frågor:

För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta Servicechef, Niklas Fredling niklas.fredling(at)konecranes.com, 070-590 19 30. I denna befattning rapporterar du direkt till Servicechef.

Ansökan:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan med CV samt presentationsbrev skickar du in via vår rekryteringsportal, www.konecranes.se

Välkommen med din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konecranes AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Konecranes AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons