Jobbsafari är en del avschibsted logo

industriarbetare till Gallac i Skellefteå

industriarbetare till Gallac i Skellefteå

Randstad · Skellefteå · Ansök senast 23 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du en driven, samarbetsvillig och lösningsorienterad person som trivs med att ta eget ansvar och vara en viktig medlem i teamet? Har du dessutom ett intresse av att arbeta inom industri? Då kan det vara dig vi söker som industriarbetare till Gallac i Skellefteå. Uppdraget är ett sommarjobb med start omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Gallac är specialiserade på avancerad ytbehandling och söker nu dig som vill vara med i teamet. Tjänsten ingår i vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Randstad med placering hos Gallac. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Arbetet kommer i huvudsak handla om montering och slipning av maskiner. Det förekommer även truckkörning samt arbete med travers.

Arbetstider

Omfattning: Heltid, dagtid. Start omgående fram till 2021-08-27. Gallac har stängt vecka 30-31, så under dessa två veckor kommer du också vara ledig. 

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett driv och vill arbeta mot ständiga förbättringar. Vi ser gärna att du är nyfiken och initiativtagande, du tycker om att lösa problem och ser lösningar. Kanske har du även ett genuint intresse av verkstadsarbete och att arbeta med händerna?

Krav:
  • God kunskap i Svenska 
Meriterande:
  • Truck- samt traverskort
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Dock senast den 2021-06-23

För mer information kontakta: Andreas Berglund, konsultchef. andreas.x.berglund@randstad.se

Om företaget

Gallac är specialiserade på avancerad ytbehandling. Med anläggning i Skellefteå och Åsele erbjuds en helhetslösning som omfattar ytbehandling, efterbehandling, montage av färdiga produkter, lagerhållning och logistiklösningar. Anläggningen i Skellefteå klarar alla typer av rostskyddsmålningssystem och under samma tak har de även varmförzinkning och sprutförzinkning samt efterbearbetning och montage. 

Gallac har arbetat med ytbehandling sedan 1980-talet och deras erfarna medarbetare har stor kompetens inom de olika teknikerna som företaget erbjuder. Totalt omsätter företaget ca. 50 mkr med 35 anställda.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons