Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industriarbetare till företag i Liatorp

Industriarbetare till företag i Liatorp

Lernia · Älmhult · Ansök senast 8 juli

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet inom industrin eller kanske som maskinoperatör? Just nu söker vi på Lernia en nyfiken och energifull person till ett uppdrag hos vår kund i Liatorp för långsiktigt uppdrag!

Arbetsuppgifter
Som industriarbetare / maskinoperatör kommer du att ställa in och sköta maskinerna och kontrollera flöden av material i maskinen. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper. Maskinerna är moderna och företaget är under expansion och har en spännande tid framför sig.

Meriterande om du har
  • Industriutbildning eller tidigare arbete inom industri
  • tillgång till egen bil
  • B-körkort
  • Truckkort A och B.
Personliga egenskaper
Vi välkomnar dig som har viljan och drivet att lära sig nya arbetsuppgifter att söka denna tjänsten!
Du trivs i en industrimiljö och det är en fördel om du har ett tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Viktigast av allt är viljan att lära sig!

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort
Visstidsanställning med goda möjligheter för övergång till kund / 2-skift/ Liatorp

Tillträdesdag
Omgående enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så skicka ansökan snarast.

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 10 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Älmhult

Dela jobbannonsen

Anmäl annons