Jobbsafari är en del avschibsted logo

Industriarbetare i Nässjö

Randstad · Nässjö · Ansök senast 2 apr. (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 201430083 i din ansökan

Arbetsbeskrivning

Trivs du med att arbeta både utomhus och inomhus?
Är du intresserad av att jobba inom industri. Då har vi ett jobb som passar dig!

Du kommer bli en del av en grupp som alltid ställer upp för varandra och ett företag som värderar innovation, inkludering och nära samarbete.
Jobbet är uppdelat i olika arbetsmoment. Dessa består av truckkörning, men även sortering av gastuber som du sedan kör ut på gården med hjälp av motvikts truck. Kontakt med transportbolag för kommande och avgående gods.
Har du tidigare kunskap inom gas är det ett plus, men annars kommer vi lära dig allt inom det och ser därför att du är en person som gillar att lära dig nya saker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, så tveka inte att söka även om du inte har industrivana!

Ditt ansvar kommer bli att kontrollera, förbereda sortera gasflaskorna i sorteringstältet, samt hålla koll på lager . Kontakt med transportbolag för bokning av leverans, köra fram godset till gården för upphämtning. Truckkörning. Stötta upp och fylla gasflaskorna enligt kundens ställda kvalitets-och säkerhetskrav.
Vi ser gärna även att du är en problemlösare som vid behov tar dig an service och underhållsarbeten som förekommer på fyllningsstationen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kontakta ansvarig Konsultchef på mail:
 sara.bakkioui@randstad.se

Ansvarsområden

  • Sortering av tuber/flaskor
  • Truckkörning
  • Leverans bokningar
  • Ansvarar för sorteringstältet
  • Inkommande och avgående gods

Kvalifikationer

  •  Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Truckvana av motvikt
  • Truckkort 

Om företaget

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201430083 i din ansökan

Dela jobbannonsen