Jobbsafari är en del avschibsted logo

Importspeditör för konsultuppdrag på företag i Finspång

Importspeditör för konsultuppdrag på företag i Finspång

Konfidentiell · Finspång · Ansök senast 18 jan.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ValueOne söker en importspeditör för ett längre konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Finspång. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen
I rollen som Importspeditör ska du hantera inkommande transporter och importdeklarationer. Du förväntas även kontinuerligt arbeta med förbättringar av processer och rutiner inom ditt arbetsområde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Upphandling av transporter
  • Bokning av transporter
  • Kontakter med leverantörer
  • Bevakning av leveranser
  • Utfärdande av importdeklarationer
  • Kontroll och kontering av frakt- och speditionsfakturor
  • Hantering av transportreklamationer
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och/eller flerårig kvalificerad erfarenhet inom logistik, import/export. Du bör också tidigare arbetserfarenhet av internationella transport- och tullfrågor. Du kommunicerar utan problem på engelska i tal och skrift. Har du därtill kunskaper i exempelvis spanska, tyska eller ryska är det en fördel. Goda kunskaper i Microsoft Office och SAP är meriterande.

Du är en person som gillar problemlösning och är van att arbeta i ett högt tempo. Din väl utvecklade planeringsförmåga är en hjälp i pressade arbetssituationer och du har lätt för att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Kundförståelse och god samarbetsförmåga är viktigt för att bli framgångsrik i rollen. Vidare är du en person som är en utpräglad lagspelare, lyhörd och tydlig i din kommunikation.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på telefon: 070-518 74 41 eller Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Finspång

Dela jobbannonsen

Anmäl annons