Jobbsafari är en del avschibsted logo

Idrottslärare

Region Jönköpings län · Värnamo · Ansök senast 22 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker
Vi söker en lärare för att undervisa i idrott. Du som söker är legitimerad idrottslärare och har lämplig bakgrund för uppdraget. Har du behörighet i andra ämnen ser vi detta som positivt då du har möjlighet att i framtiden undervisa i fler ämnen. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer ansvara för att planera och undervisa inom skolans idrott och hälsa, eftersom skolan har en hälsoprofil så kommer du att bli ledande inom det. I tjänsten ingår det också att tillsammans med arbetslaget arbeta för utbildningens utveckling samt förekommande sysslor i läraryrket. Intresse för friluftsliv är av relevans då detta är en viktig del i vår verksamhet. Vi har exempelvis aktiviteter som paddling, vandring och segling.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss ser vi att du som person har god pedagogisk förmåga. Du är flexibel och kan ställa om när situationen kräver detta, samt trivs och har lätt för att samarbeta med andra. Du ser vikten av att arbeta strategiskt och har ett långsiktigt tänk kring skolans hälsoprofil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Rektor Emil Alm, 010-2449014. Sista ansökningsdag är den 22 april 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jönköpings län

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Rektor Emil Alm

010-2449014

Dela jobbannonsen