Jobbsafari är en del avschibsted logo

ICT-Tekniker till Transtema, Stockholm

ICT-Tekniker till Transtema, Stockholm

Transtema Network Services AB · Sollentuna · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av byggnationen av framtidens nät? Gillar du modern teknik och vill vara en del av ett nytänkande företag?
På Transtema får du vara med och bygga, underhålla och sköta driften av Sveriges kommunikationsnät. Det handlar om framtidens 5G-nät, om att se till att fibernätet aldrig ligger nere och om att bygga ut laddningsinfrastrukturen för elfordon. För att bara nämna några saker.

Om företaget
Du blir en del av ett spännande företag som växer snabbt och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Transtema finns på över 85 orter i Sverige och deras kultur präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar och engagemang för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Om teamet rollen
Nu söker Transtema en ICT-tekniker till Kista och Rosersberg som tillsammans med sitt team kan ansvara för att servrar, nätverk och att annan typ av hårdvara installeras och fungerar. Teamet består av 15 personer och ni kommer tillsammans jobba med att underhålla och övervaka installerad hårdvara, arbeta med konfiguration och dokumentation, samt koppla och driftsätta utrustning.

Om dig
Några saker som är viktiga för denna roll är att du:
 
  • Har relevant utbildning
  • Har tidigare erfarenhet av serverinstallationer och kabeldragning
  • Har arbetat i datahallar tidigare och utfört installationer av servrar, routrar och switchar
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person önskar vi att du är kommunikativ, noggrann och gillar att jobba med problemlösning. Du är också en lagspelare i det att du gillar att arbeta med andra, är ödmjuk och gärna tar emot feedback.

Din framtid
Du kommer initialt var anställd hos Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos Transtema.
Att vara en del av samarbetet mellan Transtema och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination.

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen hanteras av Ed:Za. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten, företaget eller processen är du varmt välkommen att kontakta oss.


 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Transtema Network Services AB

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

EdZa AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons