Jobbsafari är en del avschibsted logo

ICAs E-handelslager i Brunna söker en gruppchef

ICAs E-handelslager i Brunna söker en gruppchef

Brunna · Upplands-Bro · Ansök senast 25 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vårt nystartade lager i Brunna har den senaste tekniken inom logistikhantering för dagligvarubranschen. Vill du vara en del av en arbetsplats som genomsyras av laget där alla bidrar och där värderingarna stolthet, ansvar och mod är en del av vardagen? Tycker du att det låter intressant och vill bli en del av vårt team.

Mat på nätet växer så det knakar när fler och fler människor i Sverige väljer E-handel för sin veckohandling. På ICA satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. I Brunna bygger vi, i samarbete med brittiska Ocado, ett högautomatiserat CFC, Customer Fulfillment Center som ska hjälpa ICA att växa inom E-handel. I upplägget ingår vår transporttjänst där vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Som ledare hos oss erbjuds du en roll med stort eget ansvar och stor möjlighet att vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen inom vår logistikverksamhet framgent. Du har personalansvar för en grupp medarbetare där du ansvarar för allt från daglig arbetsmiljörondering till medarbetarsamtal och uppföljning.

Eftersom denna anläggning är helt ny kommer du att både rekrytera och träna dina nya medarbetare samt introducera nya arbetssätt och utveckla arbetsprocesser. Vi tror på ett närvarande och involverande ledarskap och därför arbetar du nära din personal operativt i den dagliga driften.

Det är viktigt att du kan skapa en teamkänsla och engagemang samt coacha dina medarbetare i deras olika arbetssituationer.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och är en naturlig ledare. Det är viktigt att du har erfarenhet av arbetsledning, personalansvar och arbetsmiljöansvar. Vidare har du erfarenhet från logistikbranschen och/eller varuflöden och optimering. Det är ett krav att du talar och skriver obehindrat på svensk och gärna även engelska. Då kontaktytorna är många, både internt och externt är det viktigt att du trivs i dessa sammanhang och har förmågan att inge förtroende. Du har grundläggande kunskaper i ekonomi och nyckeltalsstyrning samt ett stort intresse och även kunskap av systemstyrning.

Du har god förmåga att kommunicera så att förväntningar och budskap tydliggörs och når fram i organisationen. Du är trygg i att coacha och leda medarbetarna i teamet mot uppsatta mål. Vi ser även att du på ett systematiskt och strukturerat sätt kan prioritera, driva och motivera i rätt riktning. Vi är en organisation med högt tempo och stor spännvidd på frågorna och med stort fokus på utveckling och förbättring och det är en miljö du måste trivas i. Har du vilja och egna idéer finns mycket stora möjligheter att lyckas i att vidareutveckla både dig själv och ICA.

Meriterande inför rollen som gruppchef:

  • Erfarenhet av hälsofrämjande arbete och/eller fackligt arbete.
  • Erfarenhet av att driva strukturerat förbättringsarbete enligt LEAN-principer, SIX Sigma eller motsvarande metodik.
  • Erfarenhet av att arbeta i olika system för att styra verksamheten.

Anställningsform

Tjänsten är tillsvidare med provanställning och du utgår från e-handelslagret som är placerat i Brunna i Kungsängen. Denna roll innefattar kväll och helgarbete.

Kontaktinformation

Har du frågor om tjänsten kontakta

Lagerchef Stefan Käll, stefan.kall@ica.se

Vid frågor gällande rekryteringen kontakta

HR BP, Sarah Rostock Pettersson, sarah.rostock.pettersson@ica.se

Sista dag för ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 25 oktober 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mail!

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Vi ser gärna kvinnliga sökanden, för att få en mix av kvinnliga och manliga ledare hos oss! ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi är en rökfri arbetsplats. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras, alternativt kontrolleras via extern part, i enlighet med gällande rutiner.

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brunna

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons